Acrata

Solidariteit tegen de repressie in Spanje

Zondag 28 december om 18U30

Discussie

Deze zondag 28 december willen we met de komst van een Spaanse kameraad van de gelegenheid gebruik maken om ons te informeren en onze solidariteit te betuigen met de anarchistische kameraden die onder “anti-terroristisch” onderzoek gehouden worden in Spanje sinds 16 december.

Op 16 december werden de kameraden geconfronteerd met een massale juridisch-mediatieke-politieoperatie. Meer dan 10 huizen en verschillende anarchistische lokalen werden doorzocht en sindsdien zitten verschillende kameraden vast.
Wat wordt hen verweten? De zogenaamde deelname aan een evenzeer zogenaamde “terroristische organisatie met anarchistisch karakter” die verantwoordelijk zou zijn voor diverse brandaanvallen of explosieve aanvallen.
Dezelfde avond trokken duizenden mensen de straat op in verscheidene Spaanse steden om hun solidariteit te tonen en zich niet in te laten met de angst die de Staat de rebelse geesten graag zou opleggen.

We zullen even stilstaan bij wat er ginder allemaal gebeurt en we zullen nadenken over solidariteit, repressie en hoe er weerstand aan bieden.

Opgelet, dit alles vindt plaats op ZONDAG

18.30u wafel en pannenkoekenbak benefiet voor de kameraden ginder
19.30u discussie

De terrorist is de Staat en hun concurrenten.
Voor de solidariteit, voor de anarchie.

 

27dic-madrid

Information

This entry was posted on 25/12/2014 by in nederlands.